October 20, 2012

Menanti saat itu....

Assalamualaikum  & salam sejahtera...

Dah berminggu2  rasenye x menjengah ke blog kesayanganku ini... nk blogwalking kt orang lain punye pn x sempat.. Kebizian yang teramat sangat di opis dan di rumah seperti taufan katrina yang melanda....yolah tu... :-)

Sebelum tu tahniah kt kawanku nadiacomeneci yg telah dikurniakan bb boy pada 18 oktober 2012.. Semoga momma n bb sihat hendak -Nya yer... Nak pixca??? tunggu la ti momma dia tempek sendiri ek...

Berbalik pd N3 aq ni kan... sebenarnye x sabar menanti tarikh 26.10.2012 ni... tau tarikh ape... Ulangtahun perkahwinan aq n hubby yg ke 4.. moga diizinkan Allah SWT utk aq bertemu tarikh itu... Memandangkan 26.10.2012 tu adalah hari di mana dijangka kaum muslimin dan muslimat akan menyambut Hari Raya Qurban a.k.a Hari Raya Haji, maka kitaorang akan sambut dgn mkn juadah hari raye jelah... hehehe3...

aku terima nikahnya RM 22.50.... sahhhhhh....
Dalam hati tu ttp berangan nk celebrate kt luar n jenjalan spt tahun2 sebelumnye... paling diingat tahun ke 2 la celebrate anniversary kt kuantan.... ape kate hubby ek... hurm... kali ni mungkin payah sket kut nk jenjalan tempat yang jauh coz si dara kembar tu baru nk membesar n sedang lasak.. klu nk jenjalan gak kene bawak "bibik" la nmpknya coz x terjage t bdk2 3 orang tu... huhuhu...

lomentik gitu... hua3....
Wish2 sempena anniversary ni t la tunggu time tu aq tempek n3 lg ea.. tp ucapan sempena pre-anniversary ni... " Terima kasih Allah... Aq sgt bahagia bersama suami dan ank2 sehingga saat ini"

Sekian, bertemu lg di n3 akan datang...
Wassalam.. daaaaa....

2 comments:

  1. thanks for the wish...hihi
    happy advance anniversary wish dari aq..raya haji tu aq balik segamat sambung pantang..

    rindu opis lor... :)

    ReplyDelete
  2. tqvm... trus pntg kt cn ea... k t bley tgk bb.. klu rindu jgn g sarawak... hu3...

    ReplyDelete